Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...!!!

Τα μάτια όλου του πλανήτη είναι στραμένα επάνω μας, στον αγώνα μας, που προσπαθεί να δικαιώσει για ακόμη μία φορά το μέλλον αυτού του πλανήτη και στην μάχη των απανταχού άνω θρόσκω για το ΔΙΚΑΙΟ και το ΛΟΓΙΚΟ , παρά όλα τα στραβά και τα ανάποδα που καθημερινά του φορτώνουμε.
 Όσο απίστευτο και αν ακούγετε στον αγώνα αυτό δεν είμαστε πλέον ΜΟΝΟΙ , οι καταστάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι παγκόσμιο φαινόμενο το οποίο σύντομα θα παρασύρει και θα αντικαταστήσει τις υπάρχουσες κοινονικές δομές.
 Η αρχή έχει ήδη συντελεστεί απο τούς ανθρώπους εκείνους που μεταλαμπάδευσαν το ΟΡΑΜΑ της ΑΝΟΙΧΤΉΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΝΩΣΗΣ για ΟΛΟΥΣ...!!!
 Το πρόβλημα στο υπάρχον σύστημα και σε αυτά που προηγήθηκαν , εξακολουθεί να είναι η απόκρυψη της γνώσης και τα στρεβλώμένα επι σκοπό, συστήματα ΠΑΙΔΕΙΑΣ τα οποία ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ οδηγούν τις μάζες σε συγκρουσιακού τύπου ομαδικές παρακρούσεις που σκοπό έχουν να αποκοιμοίσουν το ορθό ένστικτο της επιβίωσης που για κάθε έμβιο θηλαστικό ΟΡΙΖΕΤΑΙ απο τους βασικούς κανόνες επιβίωσης ΝΕΡΟ ΤΡΟΦΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ...!!!
 Οι αναλύσεις του ποιό πάνω προλόγου έχουν αποτυπωθεί προφορικός και γραπτώς μέσα στις ΧΙΛΙΑΔΕΣ χρόνια ΑΝΘΡΏΠΙΝΗΣ ιστορίας και πάντα στο τέλος τους καταλήγουν στην σοφή επισήμανση " ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ" για αυτόν τον λόγο το σχόλιο θα επικεντρωθεί στην σημερινή πραγματικότητα .
 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ όπως έχει διαμορφωθεί , είναι ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ για τους έχοντες ΑΚΟΜΑ σώας τας φρένας και το ένστικτο επιβίωσης ζωντανό...!!!
 Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ για ολόκληρη την ανθρωπότητα δεν θα είναι μια ΕΥΚΟΛΗ περίοδος...!!!
 Δεν θα είναι εύκολη λόγο της ΥΠΕΡΣΥΓΚΈΝΤΩΣΗΣ εξουσιών στα χέρια αυτών που ποτέ δε γνώρισαν την πραγματική διαδικασία ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ και ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ των ΠΟΡΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ...!!!
 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ...!!!
 Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...!!!
 ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ  "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ"
 ΕΜΕΙΣ δεν υπάρχουμε μόνο εδώ είμαστε παντού ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ εθελοντικά στις παγκόσμιες κοινότητες ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΏΝ http://debian.org στις παγκόσμιες ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ http://peswiki.com
υποστηρίζοντας παράλληλα όλη την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΚΕΨΗ όπου κια  αν τη συναντήσουμε...!!!
 Στην κάθε γωνιά της ΧΩΡΑΣ μας και σε κάθε καφενείο μας αποκαλούν ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ κι ας είμαστε γραμματικών ΓΝΩΣΕΩΝ εξατάξιου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
 Στα παγκόσμια καφενεία είμαστε Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" και "ΟΧΙ" μόνο αυτά .
 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου