Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...!!!

Τα μάτια όλου του πλανήτη είναι στραμένα επάνω μας, στον αγώνα μας, που προσπαθεί να δικαιώσει για ακόμη μία φορά το μέλλον αυτού του πλανήτη και στην μάχη των απανταχού άνω θρόσκω για το ΔΙΚΑΙΟ και το ΛΟΓΙΚΟ , παρά όλα τα στραβά και τα ανάποδα που καθημερινά του φορτώνουμε.
 Όσο απίστευτο και αν ακούγετε στον αγώνα αυτό δεν είμαστε πλέον ΜΟΝΟΙ , οι καταστάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι παγκόσμιο φαινόμενο το οποίο σύντομα θα παρασύρει και θα αντικαταστήσει τις υπάρχουσες κοινονικές δομές.
 Η αρχή έχει ήδη συντελεστεί απο τούς ανθρώπους εκείνους που μεταλαμπάδευσαν το ΟΡΑΜΑ της ΑΝΟΙΧΤΉΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΝΩΣΗΣ για ΟΛΟΥΣ...!!!
 Το πρόβλημα στο υπάρχον σύστημα και σε αυτά που προηγήθηκαν , εξακολουθεί να είναι η απόκρυψη της γνώσης και τα στρεβλώμένα επι σκοπό, συστήματα ΠΑΙΔΕΙΑΣ τα οποία ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ οδηγούν τις μάζες σε συγκρουσιακού τύπου ομαδικές παρακρούσεις που σκοπό έχουν να αποκοιμοίσουν το ορθό ένστικτο της επιβίωσης που για κάθε έμβιο θηλαστικό ΟΡΙΖΕΤΑΙ απο τους βασικούς κανόνες επιβίωσης ΝΕΡΟ ΤΡΟΦΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ...!!!
 Οι αναλύσεις του ποιό πάνω προλόγου έχουν αποτυπωθεί προφορικός και γραπτώς μέσα στις ΧΙΛΙΑΔΕΣ χρόνια ΑΝΘΡΏΠΙΝΗΣ ιστορίας και πάντα στο τέλος τους καταλήγουν στην σοφή επισήμανση " ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ" για αυτόν τον λόγο το σχόλιο θα επικεντρωθεί στην σημερινή πραγματικότητα .
 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ όπως έχει διαμορφωθεί , είναι ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ για τους έχοντες ΑΚΟΜΑ σώας τας φρένας και το ένστικτο επιβίωσης ζωντανό...!!!
 Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ για ολόκληρη την ανθρωπότητα δεν θα είναι μια ΕΥΚΟΛΗ περίοδος...!!!
 Δεν θα είναι εύκολη λόγο της ΥΠΕΡΣΥΓΚΈΝΤΩΣΗΣ εξουσιών στα χέρια αυτών που ποτέ δε γνώρισαν την πραγματική διαδικασία ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ και ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ των ΠΟΡΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ...!!!
 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ...!!!
 Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...!!!
 ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ  "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ"
 ΕΜΕΙΣ δεν υπάρχουμε μόνο εδώ είμαστε παντού ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ εθελοντικά στις παγκόσμιες κοινότητες ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΏΝ http://debian.org στις παγκόσμιες ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ http://peswiki.com
υποστηρίζοντας παράλληλα όλη την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΚΕΨΗ όπου κια  αν τη συναντήσουμε...!!!
 Στην κάθε γωνιά της ΧΩΡΑΣ μας και σε κάθε καφενείο μας αποκαλούν ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ κι ας είμαστε γραμματικών ΓΝΩΣΕΩΝ εξατάξιου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
 Στα παγκόσμια καφενεία είμαστε Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" και "ΟΧΙ" μόνο αυτά .
 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ...!!!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Το κείμενο που δεν διαβάστηκε ποτέ στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό 9,84

Αργά το βράδυ της 29ης Ιουνίου μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Συντάγματος καθώς και μέλη ομάδων της υποδομής της πλατείας συγκεντρώθηκαν στο σταθμό του Μοναστηρακίου και πέρασαν με πορεία από το Μοναστηράκι το Θησείο και το Γκάζι με τελικό προορισμό την Τεχνόπολη στο Γκάζι με σκοπό να διαβαστεί κείμενο στον Δημοτικό Σταθμό της Αθήνας 9,84. Οι υπεύθυνοι μετά από ένα παιχνίδι χρόνου, ενώ παράλληλα η παραγωγός που έκανε εκπομπή εκείνη την ώρα ισχυριζόταν ψευδώς ότι ασκούμε βία, μας αρνήθηκαν να εισέλθουμε στο χώρο εκπομπής.
Το παρακάτω κείμενο συμφωνήθηκε από πάνω από 500 μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης σε διαβούλευση που έγινε στην είσοδο του σταθμού.
“Καταγγέλουμε την απάνθρωπη βάναυση και δολοφονική καταστολή των αστυνομικών δυνάμεων στις συγκεντρώσεις της 29ης Ιουνίου, οι οποίες με ανεξέλεγκτη χρήση ασφυξιογόνων στους κλειστούς χώρους του Μετρό και την αλόγιστη χρήση βίας με χτυπήματα στα κεφάλια διαδηλωτών, προκάλεσαν βαριά ιατρικά περιστατικά, εκατοντάδες τραυματιών και κίνδυνο απώλειας ζωών, με μοναδικό σκοπό την εξουδετέρωση των συμπολιτών μας.
Καταγγέλουμε επίσης την κυβέρνηση, η οποία για άλλη μια φορά και ενώ ο κόσμος διαδήλωνε ειρηνικά εκφράζοντας την μη νομιμοποίηση της, υπουργοί και βουλευτές της αγνοώντας την λαϊκή βούληση συνέχισαν απτόητοι την ψήφιση μιας μοναδικής στα χρονικά συμφωνίας ξεπουλήματος του μέλλοντος μας και της χώρας μας.
Θεωρούμε αποκλειστικά υπεύθυνους για τις εικόνες και πράξεις φρίκης που όλοι βιώσαμε τον Υπουργό προστασίας του πολίτη Χρήστο Παπουτσή και τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συμπολιτών μας καθώς και την δίωξη αυτών που διέπραξαν εγκλήματα κατά των πολιτών που συγκεντρώθηκαν για άλλη μια μέρα ασκώντας συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους.
Υπενθυμίζουμε στους υπεύθυνους της αιματοχυσίας ότι η εξουσία πηγάζει απ' το λαό.
Άμεση Δημοκρατία ΤΩΡΑ!”

http://real-democracy.gr