Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Θα μεταφέρω μια πρόταση που μου την είπε ο Ντίνος που του τη ψιθύρισε ο φίλος του ο Αντώνης.
Η πρόταση είναι απλή στην σύλληψη και πολύ εύκολα εφαρμόσιμη και πάρα πολύ δύσκολο να καπελωθεί από κανέναν όσο οργανωμένος κι αν είναι .
 ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ  ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ π.χ (ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8:00 μ.μ)
 Δεδομένου ότι την συγκεκριμένη ώρα αρκετοί απο εμάς μπορεί να βρισκόμαστε εκτός της οικίας , ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΦΕ , ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ , ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ .
 Η πρόταση έγινε στα πλαίσια των τελευταίων εξελίξεων κόντρα στην λογική και την υπερπροσπάθεια των εντεταλμένων να ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ την γνήσια ΚΙΝΗΣΗ και αγωνία των ανθρώπων για το ΜΕΛΛΟΝ ...!!!
 Δεν θα αναλύσω την πρόταση ούτε τους λόγους που είναι γνωστοί σε όλους όσους τίμια αγωνίστηκαν μέχρι αυτό το σημείο της διαδρομής.
 Ζητάμε απο όλους σας να ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕΙ και απο τις Λ.Σ να προετοιμαστεί κατάλληλα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου